My Twitter Feed

November 15, 2018

Aktivitete:

-

Monday, September 19, 2016

PROJEKT STATUT i “FEDERATA E SHOQATAVE SHQIPTARE NË GREQI” -

Wednesday, August 10, 2016

Sekretari i Integrimit në Federatë Erlin Miraka zhviloi një takim me zyrtarë të Bashkisë së Athinës. -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Kujdes! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Ανακοίνωση! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Kujdes! -

Wednesday, March 30, 2016

Përfitimi i nënshtetësisë greke për fëmijtë e Brezit të Dytë! -

Wednesday, March 30, 2016

Mesazh mbështetës nga INSTITUTI I ÇËSHTJEVE KOMBËTARE për Federatën dhe Komunitetin Shqiptar në Greqi! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim! -

Wednesday, March 30, 2016

Kryeministri Edi Rama i përgjigjet pyetjes së kryetarit të FSHSHG-së! -

Tuesday, October 1, 2013

Vallja dhe kënga tradicionale në kryqëzimin e kulturave! -

Sunday, September 29, 2013

Profesorët shqiptarë dhe grekë në Forumin Ekonomik të organizuar nga F.SH.SH.G, Universiteti Mesdhetar dhe Bashkia e Athinës -

Thursday, September 26, 2013

“Pegasi” fluturon në Korinth -

Tuesday, September 24, 2013

Kryetarja e nderit të FSHSHG-së, Flutura Tafilaku përfaqëson komunitetin në IOM për strategjinë e emigracionit -

Saturday, September 21, 2013

Njoftim! -

Saturday, September 21, 2013

Informacionet më të dobishme për emigrantët -

Saturday, September 21, 2013

Historiku i krijimit të Federatës -

Saturday, September 21, 2013

Lejet e qendrimit: Dokumentacioni per cdo kategori -

Saturday, September 21, 2013

Vallja dhe kënga tradicionale në kryqëzimin e kulturave!

xoos 1

Vallja dhe kënga tradicionale në kryqëzimin e kulturave!

Më 6 Tetor, 2013, ditë e diel ora 19:30 në teatrin veror “Dora Stratou” – Lofos Filopapou, Ano Petralona, seksioni i Athinës i Këshillit Ndërkombëtar të Valleve të UNESCO-s, organizon evenimentin social-kulturor me titull: “Vallja dhe kënga tradicionale në kryqëzimin e kulturave”!

Në këtë eveniment me rëndësi të madhe social-kulturore do të marrin pjesë valltarë nga: Shqipëria, Egjipti, Argjentina, Afrika, Bullgaria, India, Kolumbia, Kuba, Kurdistani, Palestina dhe Polonia, të cilët me vallet e tyre do të hedhin hapa duke reflektuar në performancë; mërgimin dhe atdheun e tyre, agoninë dhe nostalgjinë, edhe më shumë diferencën nga njëri vend në tjetrin, nga njëra kulturë në tjetrën.

Shqipëria do të përfaqësohet në këtë koncert kulturor ndërkombëtar me mbështetjen e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi, nga grupi i valltarëve “Shqiponjat” dhe grupi i këngës tradicionale nga trevat e veriut “Zëri i vendlindjes”.

Ftojmë të gjithë bashkatdhetarët të mos e humbasin këtë shfaqje, ku bijtë e bijat e “Shqiponja-ve”, nën tingujt e mrekullueshëm të “Zërit të vendlindjes” do të reflektojnë ato vlera unikale të traditës tonë shekullore.

 

Udhëzimet se si mund të vini i gjeni në hartën e mëposhtme:

xoos 2

Comments are closed.