My Twitter Feed

November 15, 2018

Aktivitete:

-

Monday, September 19, 2016

PROJEKT STATUT i “FEDERATA E SHOQATAVE SHQIPTARE NË GREQI” -

Wednesday, August 10, 2016

Sekretari i Integrimit në Federatë Erlin Miraka zhviloi një takim me zyrtarë të Bashkisë së Athinës. -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Kujdes! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Ανακοίνωση! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Kujdes! -

Wednesday, March 30, 2016

Përfitimi i nënshtetësisë greke për fëmijtë e Brezit të Dytë! -

Wednesday, March 30, 2016

Mesazh mbështetës nga INSTITUTI I ÇËSHTJEVE KOMBËTARE për Federatën dhe Komunitetin Shqiptar në Greqi! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim! -

Wednesday, March 30, 2016

Kryeministri Edi Rama i përgjigjet pyetjes së kryetarit të FSHSHG-së! -

Tuesday, October 1, 2013

Vallja dhe kënga tradicionale në kryqëzimin e kulturave! -

Sunday, September 29, 2013

Profesorët shqiptarë dhe grekë në Forumin Ekonomik të organizuar nga F.SH.SH.G, Universiteti Mesdhetar dhe Bashkia e Athinës -

Thursday, September 26, 2013

“Pegasi” fluturon në Korinth -

Tuesday, September 24, 2013

Kryetarja e nderit të FSHSHG-së, Flutura Tafilaku përfaqëson komunitetin në IOM për strategjinë e emigracionit -

Saturday, September 21, 2013

Njoftim! -

Saturday, September 21, 2013

Informacionet më të dobishme për emigrantët -

Saturday, September 21, 2013

Historiku i krijimit të Federatës -

Saturday, September 21, 2013

Lejet e qendrimit: Dokumentacioni per cdo kategori -

Saturday, September 21, 2013

“Pegasi” fluturon në Korinth

1208774_650159231676004_1299893833_n

Redaksia e Revistës Letrare dhe Artistike “Pegasi” , në bashkëpunim me Shoqatën e Emigrantëve Shqiptarë në Korinth dhe Lidhjen e Mësuesve Shqiptarë në Greqi,organizojnë një takim me lexuesit dhe bashkëpunëtorët e Revistës, në Korinth, më 27 shtator 2013, në orën 19.00, në ARATOU CAFÉ, rruga Aratu 37 ,(aty ku ndodhet stacioni i linjës për Argos dhe Lutraqi – 100 m nga stacioni i taksive dhe Platia Qendrore).

Ftohen bashkëatdhetarët tanë, lexuesit dhe miqtë e letrave. Stafi i “Pegasit” do të bashkëbisedojë me ta për mbarëvajtjen e Revistës dhe pasqyrimin e problemeve të tyre, nëpërmjet artit, në faqet e këtij organi.

Ju mirëpresim!

1375187_394075574052002_2134740447_n559814_394075724051987_838416412_n

Comments are closed.