My Twitter Feed

February 25, 2018

Njoftim

abc

~N J O F T I M~

Federata e Shoqatave Shqiptare në Greqi
Seksioni i arsimit
Në vigjilje të vitit të ri akademik shkollor 2015 -2016, në shkollën shqipe (mësimi plotësues) pranë Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi, kanë filluar regjistrimet. Regjistrimet do të kryhen 2 herë në javë në ditët e marta dhe të premte të këtij muaji, pranë zyrës së Federatës në adresën:
Kapodistriou 38 & 3-i Spetembriou, kati i 4-t
Omonia – Athinë
Tel.:+30 695 538 4902
Tel.: +30 210 524 7933

Shkolla fillon në 1 Tetor 2015.

Ju mirëpresim

Comments are closed.