My Twitter Feed

February 25, 2018

Njoftim!

kd
Njoftim!

Ditën e Enjte, më dt. 3/09/2015, në orën 18:30 në ambientet e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi zhvillohet mbledhja e radhës e kryesisë së Federatës.
Ftohen të marrin pjesë të gjithë kryetarët e shoqatave që aderojnë në Federatë.
Kjo mbledhje është e një rëndësie të veçantë. Rendi i ditës do të përmbajë për diskutim tematika aktuale siç janë: gjendja e vështirë e komunitetit, situata e re pas miratimit të ligjit 4332/2015, arsimi dhe shumë çështje të brendshme të Federatës.

Për F.SH.SH.G
Zëdhënësja e shtypit
Brikena Qama

Comments are closed.