My Twitter Feed

November 15, 2018

Aktivitete:

-

Monday, September 19, 2016

PROJEKT STATUT i “FEDERATA E SHOQATAVE SHQIPTARE NË GREQI” -

Wednesday, August 10, 2016

Sekretari i Integrimit në Federatë Erlin Miraka zhviloi një takim me zyrtarë të Bashkisë së Athinës. -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Kujdes! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Ανακοίνωση! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Kujdes! -

Wednesday, March 30, 2016

Përfitimi i nënshtetësisë greke për fëmijtë e Brezit të Dytë! -

Wednesday, March 30, 2016

Mesazh mbështetës nga INSTITUTI I ÇËSHTJEVE KOMBËTARE për Federatën dhe Komunitetin Shqiptar në Greqi! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim! -

Wednesday, March 30, 2016

Kryeministri Edi Rama i përgjigjet pyetjes së kryetarit të FSHSHG-së! -

Tuesday, October 1, 2013

Vallja dhe kënga tradicionale në kryqëzimin e kulturave! -

Sunday, September 29, 2013

Profesorët shqiptarë dhe grekë në Forumin Ekonomik të organizuar nga F.SH.SH.G, Universiteti Mesdhetar dhe Bashkia e Athinës -

Thursday, September 26, 2013

“Pegasi” fluturon në Korinth -

Tuesday, September 24, 2013

Kryetarja e nderit të FSHSHG-së, Flutura Tafilaku përfaqëson komunitetin në IOM për strategjinë e emigracionit -

Saturday, September 21, 2013

Njoftim! -

Saturday, September 21, 2013

Informacionet më të dobishme për emigrantët -

Saturday, September 21, 2013

Historiku i krijimit të Federatës -

Saturday, September 21, 2013

Lejet e qendrimit: Dokumentacioni per cdo kategori -

Saturday, September 21, 2013

Njoftim!

ta

taNjoftim!

Ditën e Mërkur, më dt. 10 Qershor 2015, në orën 18:00 fillojnë FALAS mësimet për gjuhën greke, por kryesisht për mësimin e Historisë dhe Gjeografisë të Greqisë, për të gjithë aplikantët shqiptarë për marrjen e nënshtetësisë greke.
Kjo nismë e Federatës bëhet në kuadër të informimit sa më të mirë të bashkatdhetarëve tanë, të cilët kanë aplikuar për nënshtetësi greke – politografisi, dhe ndeshen me pyetje shumë të “çuditshme” dhe më pas humbasin Provimin – Intervistën nga Komsioni i Vlerësimit të Aplikantëve.
Rregjistimet kanë filluar, të gjithë të interesuarit mund të vijnë pranë “Qendrës Kulturore Shqiptare” në Greqi, që ndodhet në adresën:
Kapodistriou 38 & 3-i Septembriou, kati i 4-t Omonia, Athinë.
Për më shumë informacion mund të na telefononi:
+30 210 524 7933
+30 698 569 9813

Comments are closed.