My Twitter Feed

November 15, 2018

Aktivitete:

-

Monday, September 19, 2016

PROJEKT STATUT i “FEDERATA E SHOQATAVE SHQIPTARE NË GREQI” -

Wednesday, August 10, 2016

Sekretari i Integrimit në Federatë Erlin Miraka zhviloi një takim me zyrtarë të Bashkisë së Athinës. -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Kujdes! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Ανακοίνωση! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Kujdes! -

Wednesday, March 30, 2016

Përfitimi i nënshtetësisë greke për fëmijtë e Brezit të Dytë! -

Wednesday, March 30, 2016

Mesazh mbështetës nga INSTITUTI I ÇËSHTJEVE KOMBËTARE për Federatën dhe Komunitetin Shqiptar në Greqi! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim! -

Wednesday, March 30, 2016

Kryeministri Edi Rama i përgjigjet pyetjes së kryetarit të FSHSHG-së! -

Tuesday, October 1, 2013

Vallja dhe kënga tradicionale në kryqëzimin e kulturave! -

Sunday, September 29, 2013

Profesorët shqiptarë dhe grekë në Forumin Ekonomik të organizuar nga F.SH.SH.G, Universiteti Mesdhetar dhe Bashkia e Athinës -

Thursday, September 26, 2013

“Pegasi” fluturon në Korinth -

Tuesday, September 24, 2013

Kryetarja e nderit të FSHSHG-së, Flutura Tafilaku përfaqëson komunitetin në IOM për strategjinë e emigracionit -

Saturday, September 21, 2013

Njoftim! -

Saturday, September 21, 2013

Informacionet më të dobishme për emigrantët -

Saturday, September 21, 2013

Historiku i krijimit të Federatës -

Saturday, September 21, 2013

Lejet e qendrimit: Dokumentacioni per cdo kategori -

Saturday, September 21, 2013

Njoftim – Ανακοίνωση!

pas
Njoftim – Ανακοίνωση!

Federata e Shoqatave Shqiptare në Greqi, në kuadër të realizimit të objektivave të saj, mbështetur në Statut, me epiqendër bashkëatdhetarët (emigrantët) vazhdon përpjekjet e saj pa pushim. Pas ankimeve të shumta nga bashkëatdhetarë që kanë aplikuar në Ministrinë e Brendashme dhe dosjet e tyre, për vitet 2011, 2012, 2013 & 2014, ose nuk janë shqyrtuar ende ose varjon dhënia e vendimit, Federata erdhi në kontakt me organin kompetenet. Pas takimit me përfaqësuesin zyrtarë të Ministrisë së Brendshme, Departamenti i Emigracionit, seksioni i Pierut, Ju bëjmë me dije se të gjithë ata shtetas shqiptarë të cilët kanë aplikuar pranë kësaj Ministrie për Arsye të Jashtëzakonshme etj,. dhe varjon përgjigja e dosjes, të kontkatojnë me sekretarinë e Federatës.
Federata i bënë thirrje të gjitha shoqatave, anëtare ose jo në Federatë, grupimeve të ndryshme që merren me çështjet e kategorisë së sipërpëmendur si dhe të gjithë të interesuarve direkt të kontaktojë sa më shpejtë me Ne, të marrin informacionin e duhur për të avancuar në procesin analog që dosja e tij/tyre të shqyrtohet me procedur të përshpejtuar.

Κατόπιν συναντήσεως και συνομιλίας με αρμόδιο εκπρόσωπο του Τμήματος Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών, σας πληροφορούμε ότι όσοι έχουν καταθέσει αίτημα έκδοσης άδειας παραμονής στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου και εκκρεμεί η απάντηση του, για το χρονικό διάστημα 2011, 2012, 2013 & 2014 παρακαλούμε όπως έρθετε σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους της γραμματείας της Ομοσπονδίας, έτσι ώστε με συγκεκριμένη διαδικασία να αναζητηθούν οι φάκελοι και να εξεταστούν κατά προτεραιότητα επί της ουσίας.

Shpërndaje dhe njofto çdo të intersuar!

Adresa: Kapodistriou 38 & 3-i Septembriou, kati i 4-t
Omonia – Athinë
Tel: 210 524 7933
+30 698 569 9813

 

Comments are closed.