My Twitter Feed

November 15, 2018

Aktivitete:

-

Monday, September 19, 2016

PROJEKT STATUT i “FEDERATA E SHOQATAVE SHQIPTARE NË GREQI” -

Wednesday, August 10, 2016

Sekretari i Integrimit në Federatë Erlin Miraka zhviloi një takim me zyrtarë të Bashkisë së Athinës. -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Kujdes! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Ανακοίνωση! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Kujdes! -

Wednesday, March 30, 2016

Përfitimi i nënshtetësisë greke për fëmijtë e Brezit të Dytë! -

Wednesday, March 30, 2016

Mesazh mbështetës nga INSTITUTI I ÇËSHTJEVE KOMBËTARE për Federatën dhe Komunitetin Shqiptar në Greqi! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim! -

Wednesday, March 30, 2016

Kryeministri Edi Rama i përgjigjet pyetjes së kryetarit të FSHSHG-së! -

Tuesday, October 1, 2013

Vallja dhe kënga tradicionale në kryqëzimin e kulturave! -

Sunday, September 29, 2013

Profesorët shqiptarë dhe grekë në Forumin Ekonomik të organizuar nga F.SH.SH.G, Universiteti Mesdhetar dhe Bashkia e Athinës -

Thursday, September 26, 2013

“Pegasi” fluturon në Korinth -

Tuesday, September 24, 2013

Kryetarja e nderit të FSHSHG-së, Flutura Tafilaku përfaqëson komunitetin në IOM për strategjinë e emigracionit -

Saturday, September 21, 2013

Njoftim! -

Saturday, September 21, 2013

Informacionet më të dobishme për emigrantët -

Saturday, September 21, 2013

Historiku i krijimit të Federatës -

Saturday, September 21, 2013

Lejet e qendrimit: Dokumentacioni per cdo kategori -

Saturday, September 21, 2013

Informacionet më të dobishme për emigrantët

ambasada

Ambasadat dhe konsullatat e Republikës së Shqipërisë në Greqi:

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë 

Sh. T. Z. Dashnor Dervishi

Ambasador

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në

Republikën e Greqisë

7, Vekiareli GR. 15237 Filothei, Athens

Tel. +30 210 6876200 Fax. +30 210 6876223

E-mail: embassy.athens@mfa.gov.al

Konsullata shqiptare në Janinë

Z. Eshref Shehu

Konsull i Përgjithshëm

Konsullata e Përgjithshme Janinë

Str. Foti Tzavella, 2 Ioannina

Tel.+30 26510 21330 Fax.+30 26510 37768

Email: consulate.ioanina@mfa.gov.al

Konsullata shqiptare në Selanik

Z. Thomaq Nini

Konsull i Përgjithshëm

Konsullata e Përgjithshme Selanik

6, Odysseos Str. 546 27 Thesaloniki

Tel.+3031 547435, 3031 5474494 Fax. +3031 546656

Email: consulate.thesaloniki@mfa.gov.al

……………………………………………………………………………….

Ambasada e Republikës të Greqisë në Shqipëri

Vendndodhja Tiranë

Adresa: Rruga Frederik Shiroka, N 3, Tiranë

Telefon: (003554)2274669, 2274670, 2274668

Fax: (003554) 2234290

E-mail gremb.tir@mfa.gr

Web-Site: http://www.mfa.gr/tirana

Orari i punës 10.00-18.00(Ora greke) 09.00-17.00 (Ora Shqiptare)

Ambasador: Zoti Rrokanas Leonidhas

Zyra e Konsullatës Greke në Tiranë

Vendndodhja Tiranë

Adresa: Rruga Frederik Shiroka, N 3, Tiranë

Telefon (003554) 2274644 2274645 2274852

Fax: (003554) 2234443

E-mail: grcon.tir@mfa.gr

Konsull: Karakonsandis Dhimitrios

Zyra e Çështjeve Ekonomike dhe Tregtare

Adresa: Dëshmorët e 4 Shkurtit, Sky Tower Business Center, kati i 10-të, Tiran;

Telefon (003554) 2247323, 2228980 Fax: 2228979

Ε-mail: ecocom-tirana@mfa.gr

Web Site: http://agora.mfa.gr/al51

Përgjegjëse: Lordha Pagona

Konsullata e Përgjithshme greke në Gjirokastër

Vendndodhja Gjirokastër

Adresa: Konsullata e Përgjithshme e Greqisë – Sheshi i Çerçizit, Gjirokastër Shqipëri

Telefonat.: (003558426) 3804, 3091, 2010, 3536

Fax: (003558426) 8141

Telefoni i rasteve urgjente: +355 696000180, +355 692324209

Ε-mail: grgencon.arg@mfa.gr

Orari i punës 09.30-16.30(Ora greke) 08.30-15.30(Ora Shqiptare)

Konsull: Kotrokois Nikolaos

Konsullata e Përgjithshme greke në Korçë,

Vendndodhja Korçë

Adresa: Rruga Pavllo Katro Nr.4, Korçë Shqipëri

Telefoni.: (0035582) 252889

Fax: (0035582) 245052

Telefoni i rasteve urgjente: 00355694794747

Ε-mail: grgencon.kor@mfa.gr

Web-Site: http://www.mfa.gr/korytsa

Orari i punës 09.30-16.30(Ora greke) 08.30-15.30(Ora Shqiptare)

Konsull: Pedhiotis Ioanis

………………………………………………………………………………….

Adresat elektronike të institucioneve më të rëndësishme Greqi – Shqipëri:

 

Buar Nishani, Presidenti i Republikës së Shqipërisë:

http://www.president.al/

 

Edi Rama, Kryeministër i Republikës së Shqipërisë:

http://www.kryeministria.al/

 

Ditmir Bushati, Ministër i Punëve të Jashtme të Republikës së Shqipërisë:

http://www.mfa.gov.al/

 

Karolos Papulias, President i Republikës së Greqisë:

http://www.presidency.gr/

Andonis Samaras, Kryeministër i Republikës së Greqisë:

http://government.gov.gr/‎

Evangelos Venizelos, Ministër i punëve të Jashtme të Republikës së Greqisë:

http://www.mfa.gr/
.
…………………………………………………………………………………………………………………………

 Pikat e kontaktit (me telefona) për informacione dhe shërbime konsullore në Përfaqësitë e R. SH. Jashtë vendit.
ARABI SAUDITE 
Ambasada Riad
Tel: 00966 1470 4236

ARGJENTINË
Ambasada Buenos Aires
Tel: 005411 4809 3574

AUSTRI 
Ambasada Vjenë
Tel: 0043 1 3288656-11

BELGJIKË 
Ambasada Bruksel
Tel: 0032 2 640 1422
BOSNJE-HERCEGOVINË
Ambasada Sarajevë
Tel: 00387 33 574 410

BRAZIL
Ambasada Brazilia
Tel: 0055 61 35436544

BULLGARI 
Ambasada Sofje
Tel: 00359 29433857

REPUBLIKA ÇEKE
Ambasada Pragë
Tel: 00420 2 3337 0594

DANIMARKË 
Ambasada Kopenhagen
Tel: 0045 33 91 7979

EGJIPT 
Ambasada Kajro
Tel: 00202 2736 4321
Tel: 00202 2736 1815
Cel: 0020 145252458

EMIRATET E BASHKUARA ARABE 
Ambasada Abu Dabi
Tel:

FRANCË
Ambasada Paris
Tel: 0033 1 47233100

GREQI 
Ambasada Athinë 
Tel: 0030 2106876213/4
Konsullata Selanik 
Tel: 00302310222694 – Ora 10.00 – 15.00
Tel: 00302310257598 – Ora 08.30 – 12.30
Tel. Cel: 0030-6932961891/6946399324/
Konsullata Janinë 
Tel: 003026510-21330/22636

GJERMANI 
Ambasada Berlin
Tel: 0049 30 259 3040

HOLLANDË 
Ambasada Hagë
Tel: 0031704272101 – Ora:10.00 – 12.00

HUNGARI 
Ambasada Budapest
Tel: 003613361098
Tel: 003613150257
Tel. Cel: 0036302013676 ( Pas orarit zyrtar)

INDI 
Ambasada Nju Delhi
Tel: 0091-11-4052-9396

ITALI 
Ambasada Romë
Tel: 0039/06 862 241 15
Tel. Cel: 0039/3456441165
Konsullata Milano 
Tel: 0039 02 86995396
Tel: 0039 02 86467423
Konsullata Bari
Tel: 00390805289728
Tel.Cel:00393388981001

IZRAEL 
Ambasada Tel Aviv
Tel: 0097235465866

JAPONI 
Ambasada Tokio
Tel:…03 3543 6861

KANADA 
Ambasada Otavë
Tel: 001 613 236 3053
Tel: 001 613 236 4114
Te. Cel: 001 613 324 1927

KINË 
Ambasada Pekin
Tel: 0086 10 65321116

KOSOVË 
Ambasada Prishtinë
Tel: 00 381 38 248 208
Tel. Cel: 00 377 44 44 3996

KROACI 
Ambasada Zagreb
Tel: 00385 1 481 0679
Tel, urgjence: 00385 98 98 56 312

MALAJZI 
Ambasada Kuala Lumpur
Tel: 0060 3 20788690
Tel: 0060 3 20783829

MAL I ZI 
Ambasada Podgoricë
Tel: 00382 (0) 20 667-380

MAQEDONI 
Ambasada Shkup
Tel: 003892 614636

MBRETËRI E BASHKUAR 
Ambasada Londër
Tel: 0044 20 7828 8897

POLONI 
Ambasada Varshavë
Tel: 0048 22 824 1427

PORTUGALI 
Ambasada Lisbonë
Tel: 00351213863600/601/602

RUMANI 
Ambasada Bukuresht
Tel: (0040-21) 211.98.29
Tel. Cel: 0040749079451

RUSI
Ambasada Moskë
Tel: 0074959823852

SERBI 
Ambasada Beograd
Tel: 00381 11 3066642/3

SLLOVENI 
Ambasada Lubjanë
Tel: 00386 1 5473651
Tel: 00386 1 5473650

SPANJË
Ambasada Madrid
Tel: 0034 91 562 69 85

SUEDI 
Ambasada Stokholm
Tel: 0046 8 7310920
Tel. Cel: 0046 737210639

SHBA
Ambasada Uashington
Tel: 0012022234942 x 1007 dhe 1006
Konsullata Nju Jork
Tel: 0012122557380
Tel: 0012122557381

TURQI
Ambasada Ankara
Tel: 0090 312 441 61 03/4
Tel. Cel: 0090 312 530 540 43 07
Konsullata Stamboll
Tel: 009 0212 244 32 56
Tel. Cel: 009 0549 420 20 81

ZVICËR 
Ambasada Bernë
Tel: 0041 (0) 319526010

Në përditësim…

Comments are closed.