My Twitter Feed

February 25, 2018

Anëtarët e kryesisë së Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

Etmond

Anëtarët e kryesisë së Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi 1. Kryetar: Etmond Guri (i zgjedhur me votë më 24 Shkurt 2013) 2. Nënkryetarë: Anastas Kosdine – Shoqatat “Përmeti” 3. Nënkryetarë: Niko Cuku – Shoqata “Emigranti” Patra 4. Nënkryetarë: Librand Dhrami – Lidhja e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptar “Litër-Art” 5. Sekretare e Përgjithshme e F.SH.SH.G-së: Ilsa Mane – Shoqatat “Studenti” 6. Sekretar Organizativ për Zgjerimin e F.SH.SH.G-së: Irfan Abazi – Shoqata Shqiptare “Korinth” 7. Arkëtar i F.SH.SH.G-së: Ardian Xhemali – Shoqata Shqiptare “Aspropirgos” 8. Zëdhënëse e Shtypit të F.SH.SH.G-së: Roza Dajlani – Shoqata “Studenti” —————————————————————————————– 9. Anëtar i Kryesisë, Koordinator i…

Read More