My Twitter Feed

February 25, 2018

Informacionet më të dobishme për emigrantët

ambasada

Ambasadat dhe konsullatat e Republikës së Shqipërisë në Greqi: Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë  Sh. T. Z. Dashnor Dervishi Ambasador Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Greqisë 7, Vekiareli GR. 15237 Filothei, Athens Tel. +30 210 6876200 Fax. +30 210 6876223 E-mail: embassy.athens@mfa.gov.al Konsullata shqiptare në Janinë Z. Eshref Shehu Konsull i Përgjithshëm Konsullata e Përgjithshme Janinë Str. Foti Tzavella, 2 Ioannina Tel.+30 26510 21330 Fax.+30 26510 37768 Email: consulate.ioanina@mfa.gov.al Konsullata shqiptare në Selanik Z. Thomaq Nini Konsull i Përgjithshëm Konsullata e Përgjithshme Selanik 6, Odysseos Str. 546 27 Thesaloniki Tel.+3031 547435, 3031 5474494 Fax. +3031…

Read More