My Twitter Feed

December 17, 2018

Aktivitete:

-

Monday, September 19, 2016

PROJEKT STATUT i “FEDERATA E SHOQATAVE SHQIPTARE NË GREQI” -

Wednesday, August 10, 2016

Sekretari i Integrimit në Federatë Erlin Miraka zhviloi një takim me zyrtarë të Bashkisë së Athinës. -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Kujdes! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Ανακοίνωση! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim – Kujdes! -

Wednesday, March 30, 2016

Përfitimi i nënshtetësisë greke për fëmijtë e Brezit të Dytë! -

Wednesday, March 30, 2016

Mesazh mbështetës nga INSTITUTI I ÇËSHTJEVE KOMBËTARE për Federatën dhe Komunitetin Shqiptar në Greqi! -

Wednesday, March 30, 2016

Njoftim! -

Wednesday, March 30, 2016

Kryeministri Edi Rama i përgjigjet pyetjes së kryetarit të FSHSHG-së! -

Tuesday, October 1, 2013

Vallja dhe kënga tradicionale në kryqëzimin e kulturave! -

Sunday, September 29, 2013

Profesorët shqiptarë dhe grekë në Forumin Ekonomik të organizuar nga F.SH.SH.G, Universiteti Mesdhetar dhe Bashkia e Athinës -

Thursday, September 26, 2013

“Pegasi” fluturon në Korinth -

Tuesday, September 24, 2013

Kryetarja e nderit të FSHSHG-së, Flutura Tafilaku përfaqëson komunitetin në IOM për strategjinë e emigracionit -

Saturday, September 21, 2013

Njoftim! -

Saturday, September 21, 2013

Informacionet më të dobishme për emigrantët -

Saturday, September 21, 2013

Historiku i krijimit të Federatës -

Saturday, September 21, 2013

Lejet e qendrimit: Dokumentacioni per cdo kategori -

Saturday, September 21, 2013

federata 2004

Shoqatat që aderojnë në Federatën e Shoqatave Shqiptare në Greqi

Adresa: Deligiorgi 55-59, kati 4-t
Metaksourgio, Athinë Greqi

Emertimi Kryetari Telefon

1 –
Sh. “Vllazerimi”
Mihal Dusha 6932390627
2 – Sh. “Lushnja” Jovan Mehilli 6976248768
3 – Sh. “Korca” Festim Zaçe 6986086770
4 – Sh. “Liter-Art” Miho Gjini 6983476456
5 – Sh. “Drita”  Nase Jani 6937577107
6 – Sh. “Shqiptre Korinth” Jovan Prifti 6974350519
7 – Sh. “Aspropirgo” Ardian Xhemali 6937128138
8 – Sh. “Emigranti Patra” Kristiana Veliu 6985940009
9 – SH. ” Gruas” Dhimitra Malo 6939665939
10 – Sh. “Rinia” Ilia Thaka 6942487282
11 – Sh. “Puntore” Luan Miha 6932715952
12 – Sh. “Permeti” Anastas Kosdine 6934011150
13 – Sh. “Lunxheria” Kleanth Çuçi 6981932370
14 – Sh. “Laberia” Belul Korkuti 6979787987
16 – Sh. “Studenti” Saimir Lamaj 6978140810
17 – Sh. shqiptare Krete” Shkëlqim Brahushi 6995924892
18 – Sh. Shqiptare  ”Kavalla”  Aleko Zeqo 6944439766
19 – Sh. Romëve “Besa” Hiqmet Kalemi 6940893706
20 – Sh. “Vatra” Labe Shezo Bushi 6945401297
21 – Sh. Shqip.   Santorini Kosta Cela 6999974000
22 – Sh. Shqip. Egjio Ardian Gjini 697 818 8275
23 – Sh. “Europ for Diversity” – Kretë Eglantina Puçi Kumaraku 6975726548
24 – Sh. “Emigranti” Arben Cani 6975797667
25 – Grupi polifonik “Lot Kurbeti” Shezo Bushi 6945401297
26 – F.C  “Apollonia” Gerqi Benard Veliu 6906231392
27 – Grupi i rapsodeve te veriut “Zëri i Vendlindjes” Bardhok Ndoci 6946350544
28 – Grupi i polifomise labe “Vellazerimi” Kastrioit Lekdushi 6978543256

Comments are closed.